Om Food Clarity

Jag har 15 års erfarenhet från livsmedelsindustrin med placering i Sverige, Nederländerna, Kanada och USA. Mina huvuduppdrag har varit att guida och tillhandahålla expertis inom området nutrition och hälsa i samband med produktutveckling, innovationer och produktlanseringar både på lokal och global marknad. Effektiv kommunikation speciellt inom sociala medier och arbeta med health influencers har varit en betydande del av produktlanseringar och att stärka varumärken. Inom mitt ansvarsområde arbetatar jag nära med byråer, butiker och säljkår. Även stor erfarenhet med förbättringsarbete som att utarbeta strategier, förbättra processer och definiera roller och ansvar.

Mångåriga klinisk erfarenhet har bidragit till att jag har en stor kunskap och förståelse for konsumenters vanor och beteenden.

Med min expertis kan jag bidra med att utveckla strategier, processer och stärka varumärken.

Jag är legitimerad dietist i Sverige och Registered Dietitian Nutritionist i USA.

DSC08617

Food Clarity arbetar med att ge klarhet inom mat, nutrition och hälsa. Att förstå de drivkrafterna och marknaden är nyckeln till framgång.

Food Clarity vänder sig till alla livsmedelbranschens aktörer; livsmedelsproducenter, dagligvaruhandeln, grossister, restauranger samt byråer och media som arbetar med mat och hälsa.

Food Clarity vision är att hjälpa sina kunder att finna lösningar och framgång inom mat och hälsa. Det som är bra för affärer ska vara bra för konsumenter.